VELKOPLOŠNÝ TISK

REPROPAINT
Mezi velkoformátový či velkoplošný tisk běžně počítáme takové rozměry, které nejdou vytisknout běžnými tiskovými stroji. Obecně mez velkoplošný tisk počítáme vše větší než 1 metr na šířku. Velkoformátový tisk se většinou tiskne digitálně. Nejčastěji tiskneme velkoformátově billboardy a ostatní velkoplošné reklamy, polepy výkladních skříni a jiných obchodních ploch, podlahovou grafiku, reklamní desky, prezentační materiály (např. roll-up systémy), reklamní stojany, polepy dopravních prostředků, plachty a bannery (na plotech, lešeních, apod.), vlajky a bennery z materiálu mesh (síťovina v různých provedení velikosti ok a gramáže), fotografie a obrazy, případně fototapety, reklamní nebo informační tabule atd. Velkoplošný tisk probíhá na mnoho různých materiálů (plastové desky, hliníkové desky, karton, apod.), které je následně možné ořezat (nebo frézovat) do různých tvarů. Kromě klasických reklamních ploch pro Vás zrealizujeme i velkoformátový tisk fotografií či tisk plakátů a letáků.



Mutoh Valuejet VJ-26380


MUTOH ValueJet 2638 konstruován pro středně a více vytížených provozů pro aplikace, kde se vyžaduje exteriérová životnost a dobrá kvalita grafiky pro krátkou pohledovou vzdálenost. Typické jsou venkovní plakáty, bannery, podsvícená grafika, POS displeje, autografika stejně jako vysoce kvalitní a odolný tisk pro vnitřní použití. Stroj má tři samostatně ovládané topné zóny pro předhřev média, fixaci inkoustu a sušení. K dispozici jsou tyto tiskové módy: 360 x 360, 360 x 720, 540 x 720, 720 x 720, 720 x 1080, 1440 x 720 a 1440 x 1440 dpi. Technologie tisku s měnitelnou velikostí kapky v intervalu 3,6 - 35 pl. Osazen motorizovaným odvíječem/navíječem pro role do 100 kg. Do stroje mohou vstoupit média s maximální šířkou 2 641 mm, maximální šířka tisku je 2 630 mm. Při nízké pozici tiskové hlavy mohou být média tlustá do 0,3 mm, ve střední do 1,3 mm a v nejvyšší až 2,8 mm.
  • Typ inkoustu: Eco / Mild solvent
  • Tiskové rozlišení (max, dpi): 1440
  • Míchání barev: CMYK
  • Rychlost tisku: 70 m2
  • Technologie tisku: Piezo Drop-on-demand



ZHONGYE UVB-EP series


Umožňuje potisk deskových i flexibilních materiálů CMYK+W. UV LED lampy mají konstatní intenzitu svitu, přesnou vlnovou délku záření, ale hlavně nízký příkon a minimální tepelné vyzařování, které takto nedegraduje potiskována média. Obzvláště v kombinaci CMYK+W tiskárna umožňuje některé netradiční i víceprůjezdové aplikace, pro které stroj disponuje dostatečnou přesností opakovaných průjezdů tiskové hlavy.
  • Tisková hlava: Epson DX5/DX7 - 3,5pl
  • Konfigurace hlav: CMYKLcLm+W
  • Velikosti tisku: 2,50 m x 1,25 m
  • Tisková výška: 8,5 cm
  • Rozlišení: 1440 dpi max.
  • Potiskne: KT, PVC, plexisklo, sklo, keramiku, kov, kůži, mesh, vinyl, dřevo atd.
  • Sušící systém: UV LED



UV tiskárna VersaUV LEF-300


VersaUV tiskárna umožňuje přímý tisk na řadu materiálů a trojrozměrných předmětů novými technologiemi. Perfektní technologie pro potisk reklamních a dárkových předmětů, prototypů nebo štítků a malých přístrojů. Tiskárna v sobě kombinuje nové, výkonnější UV LED lampy, pokročilé ECO-UV inkousty. Protože UV-LED lampa okamžitě vytvrzuje inkoust při tisku, může LEF-300 přímo tisknout na materiály, jako je PET, ABS, polykarbonátu a TPU, stejně jako měkké materiály, jako je kůže a tkaniny. Díky technologii Roland IPC umožňuje tiskárna výjimečně hladké přechody a plné barvy, prakticky bez pruhů ve všech tiskových režimech. LEF-300 je vybaven čirým lakem. Tento inkoust umožňuje vyrábět prvotřídní kvality s lesklou a matnou povrchovou úpravou, stejně jako vystouplých tisků s více vrstvami čirého inkoustu.
  • Maximální formát 770 x 330 mm
  • Maximální výška předmětu 100 mm
  • Konfigurace hlav: CMYK+W+lak
 






Řezací plotr Mutoh Ultima SC1400


Řezací plotr obsahující technologii EPOS s vysokou rychlostí řezání je schopen spolupracovat s jakoukoliv tiskárnou, která tiskne na PVC pro obrysové vyřezávání předtištěných archů nebo role. Maximální šíře média 140 cm. Zabudovaná snímací optika pro přesné vyřezávání podle tiskových značek.



Svářečka PVC, banerů, autoplachet


Svařovací automat pro svařování plachet z PVC, PE, DHPE, LDPE, EVA a dalších materiálů. Je vybaven čidlem teploty na výstupu a udržuje konstantní teplotu.
  • Rozsah teploty: 20-500 °C
  • Rychlost pojezdu: 0,8-10 m/min
  • Síla svařovaného materiálu: 0,2-2 mm
  • Šířka sváru: 3-4 cm




Kontaktní formulář

Nevyplňili jste všechny požadované údaje!

*povinné údaje

S přijatými údaji uživatelů webové stránky je nakládáno v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., v platném znění a zákona 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti.

Nevyplňili jste všechny požadované údaje!

provozovna:

studio REPROPAINT
kongresové centrum ALDIS
Eliščino nábřeží 375,
50002 Hradec Králové

IČ: 27526160
DIČ: CZ27526160

 
pevná linka: 495 052 327

Břetislav Popelka: 604 235 115